Събиране на строителни отпадъци в чували

Кърти чисти извозва Смолян

Събиране на строителни отпадъци в чували, защо е необходимо?

Какво представлява събиране на строителни отпадъци в чували и какво се случва изобщо с отпадъка след къртене? Това е отпадък клед къртене или ремонт, и трябва да извършим неговото събиране в чували. Това е необходимо, за да може да се натовари безпроблемно и да се извози до депо.

Какво се случва с него след къртене? Най-логичното – отива към депо за строителни отпадъци.
Клиент от Смолян се обади, за да иска от нас оферта за събиране на строителен отпадък и извозване на боклуците до депо.
Кърти чисти извозва Смолян
Изнасяне и извозване на строителни отпадъци в Смолян
Викнал си приятели, които му разкъртили криво-ляво банята, и сега се чудел какво следва.
Бъркотията е пълна, плочките са на земята, няма къде да се мине, нищо не може да се направи, ремонтът спира…А в началото си мислел, че сам ще може да се справи със събирането на строителните боклуци.

Къртенето е едната страна на медала.

Оказва се, че много по-скъпо и трудоемко понякога е събирането и извозването на отпадъка след това. Събиране на строителни отпадъци съвсем не е лесно. Не всеки знае, че чувалите не трябва да се препълват и че максималното им тегло, за да може спокойно да се носят от човек, трябва да е 20-25 кг.

Как се определя цената за извозване на отпадъка?

Отделно е и цената на тон отпадък на сметището. В Смолян тя е около 80-90 лв на 1 тон, а 1 тон изобщо не е много…а ако знаете къде е сметището…на 15-20 км извън града…

Ето защо най-сложната операция напоследък, особено в малките градове, е не самото разбиване, а изнасянето и отвеждането на боклука до депо. Ние сме на разположение, ако и вие един ден имате нужда от такава услуга. С радост ще се отзовем. Свържете се с нас на телефон 088 701 7001.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *