Извозване на строителен отпадък

Извозване на строителен отпадък след къртене

Нашият ден днес започна с извозване на строителен отпадък от апартамент, след къртене. Клиентите бяха решили да правят ремонт и да направят преустройство на апартамента, както и сляна та подовите покрития. Нека кажем няколко думи за строителните отпадъци. Това е най-неприятната част от процеса КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА, поне за нас, фирмите за къртене. Къртенето на бетон, тухла, фаянс само по себе си не е толкова неприятно, въпреки шума и прахоляка. Доста по-неприятно е събирането и извозването на отпадъка. Внимавайте, изхвърлянето на боклуци пред блока или къщата води до санкции от странана общината.

Извозване на строителни отпадъци в Пловдив
Къртене на замазка в апартамент и изнасяне и извозване на строителния отпадък

Клиенти от Пловдив се обадиха, за да поръчат нашите услуги, а именно извозване на строителен отпадък. Обектът се намираше в жилищен блок на бул. Южен. Сградата беше в панелен блок с работещ асансьор. Отпадъците бяха от къртене на замазка в хол и коридор. Като цяло, доста голяма хамалогия.

Когато отидохме при клиента боклуците бяха чинно събрани и наредени в чували, в една от стаите на апартамента. Момчетата ги изнесоха и качиха в камиона, който успяхме да паркираме в непосредствена близост до входната врата на блока.

Какво се случва с отпадъците от къртене?

По принцип, когато клиентът поръчва комплексна услуга Кърти Чисти Извозва, след къртенето, а и по време на него, започва поетапното събиране на боклука в чували, в повечето случаи. Малко по малко този отпадък се сваля до превозното средство. и след това се товари на специализиран превоз.

В нашият случай, след като натоварихме целия събран боклук го транспортирахме до специализирано депо. А какво се случва не депото, това е тема на отделен разговор, но с две думи може да се каже, че там отпадъците се разделят и отиват за рециклиране.

Клиентът остана доволен от добре свършената работа, а ние удовлетворени от това, че за пореден път задоволихме желанията на хората, които потърсиха нашите услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *