ХАМАЛИ ЗА ВСИЧКО

ХАМАЛСКО УСЛУГИ - почистване на тавани и мазета

Кое е първото нещо, за което се сещате, когато чуете думата хамалски услуги и хамали за всичко?

Логично, сещате се вероятно за хамалин, хамал, хамали…и асоциацията, която правите е с тежък физически труд свързан с преместване, носене и т.н. Да, хамалски услуги се римува с тежка работа, но нека се опитаме да опишем разнообразието на хамалската работа, с която се занимаваме ние, от ХАМАЛОГИЯ.

А какво е хамалогията? Според речника на Уикипедия, “това е тежка, неблагодарна работа; трудоемка и досадна работа, която трябва да се свърши като подготовка за същинската дейност”.

И така, с какво можем да ви бъдем полезни ние? Какви хамали може да наемете при нас?

Хамали за всичко - хамали за преместване
Хамали за всичко – преместване на дома и офиса, товарно-разтоварни дейности, изхвърляне и извозване на отпадъци

Хамали за товарене

Имате нужда да наемете фирма за хамалски услуги, която ще ви изпрати хора, за да натоварят багаж, който искате да преместите от точка А до точка Б … Ако не можете или не искате сами да се захванете с тази задача ние сме насреща, ще ви помогнем, за да се справите бързо и акуратно.

Хамали за разтоварване

Получили сте тежка пратка? Трябва да разтоварите плочките за банята, която ще се ремонтира? Налага да разтоварите мебели, които сте поръчали и са ви доставили до входната врата, но няма кой да ги свали? Многобройни са случаите, при които се озовавате в безизходица. Тогава се налага някой да даде едно рамо, за да се справите с проблема. Може да разчитате на нас, за да ви изпратим хамали за разтоварване.

Хамали за преместване

Решили сте да преместите някои тежки мебели и предмети в другата стая, но не успявате да се справите сами; налага се да смените квартирата или апартамента; решили сте да се преместите в друг град…или на село…нашите хамали за преместване ще се погрижат за всичко, за да бъдат преместени вашите мебели, вашия дом или офис, вашата покъщнина…

Хамали за почистване

Трябва да освободите апартамента, защото го продавате; искате да се отървете от старите мебели и вещи от тавана, мазето или гаража; вилата ви се нуждае от основно почистване на вехтории; правили сте ремонт и няма кой да почисти строителните отпадъци…нашите хамали за почистване са тук, за да се заемат с всичко това.

Хамали за монтаж

Ако са ви доставили мебели или оборудване и не можете да се справите с монтажа им, нашите хамали за монтаж са насреща и ще ви помогнат. Преместили сте се, мислили сте, че ще се справите с монтажа, но ви се опира…Монтаж на абсорбатори, монтаж на холови гарнитури, монтаж на шкафове или други мебели, монтаж на печки или перални…ние сме на линия! 

Хамали за демонтаж

Преди да изнесете старите мебели, ел.уреди и покъщнина, старите секции или друго се налага те да бъдат демонтирани или начупени. Най-общо казано всичко трябва да бъде приведено във вид, в който да е лесно за изнасяне. Това е особено важно, ако няма асансьор или той е прекалено малък, за да ги побере при свалянето. Понякога при пренасяне на дома или офиса се налага мебелите и оборудването да бъдат демонтирани – обадете се, нашите хамали за демонтаж ще се погрижат.

Хамали за изнасяне

Не винаги нашите клиенти ползват наш транспорт или цялостната ни услуга по пренасяне или изхвърляне. Има случаи, когато ни молят само да изнесем техните вещи, или строителни отпадъци до контейнер или до превозно средство, което са наели. Те си организират транспорта и разтоварването, а ние имаме грижа само за изнасяне на чувалите, мебелите или покъщнината. В тези случаи може да се възползвате от нашите хамали за изнасяне.

Хамали за извозване

Извозване на всичко, за което се сещате…Правим извозване на стари мебели и вещи до депо, извозване на излязла от употреба бяла или черна техника. Правим и извозване на строителни отпадъци и боклуци след ремонт, извозване на вехтории, дограми, метални отпадъци…и всичко, което не е в този списък. Достатъчно е да се свържете с нашите хамали за извозване.

Хамали за изхвърляне

Вече сте готови, имаме план какво ще изхвърляте, но не знаете как и къде може да стане това. Ако имате стари мебели за изхвърляне, стари ел.уреди за изхвърляне или каквато и да е покъщнина за изхвърляне…нашите хамали за изхвърляне са тук. Те са готови да се отзоват и да закарат всичко, което не ви е нужно до специализирано депо за отпадъци. Внимание, имайте предвид, че строителните отпадъци, дървенията, металите и битовите отпадъци трябва да се събират разделно, защото се карат на различни места.

Хамали за къртене

Най-вероятно за пръв път чувате, че има и хамали за къртене, да, има такива. Ако се нуждаете от събаряне на стена, къртене на баня ние сме насреща. Ако искате къртене на подпрозорец се свържете с нас. За къртене на лята мивка или друго, момчетата за къртене ще дойдат във вашия дом, за да премахнат всички прегради пред вашите мечти. Независимо дали имате нужда от комплексна услуга или само от разкъртване на определени неща, ние сме хората, които ще ви помогнат.

Хамали за косене

Пролет, лято, есен…все сезони, през които се налага да правим косене на трева, поддържане на дворове и предблокови пространства. Може да се окаже, че не е толкова просто да се вкара в ред растителността в имота. В много случаи освен косенето на трева трябва да се свърши и друга работа. Трябва да се изкоренят стари и изгнили дънери, да се подрежи някой друг клон, да се изравни терена, да се изкоренят бурените…Хамалите за косене ще отговорят на всяко едно предизвикателство.

Предлагаме изключително разнообразие от хамалски услуги

Ние от ХАМАЛОГИЯ предлагаме всякакви хамалски услуги, гъвкави цени, добри срокове, бързо изпълнение. Доверете ни се!