Къртене на лята мивка в Пловдив

Къртене на лята мивка Пловдив

Какво представлява къртене на лята мивка в Пловдив?

Лятата мивка беше доста модерна през миналия век. Доста от нашите роднини, особено в малките градове, имат поне една такава мивка в дома си. Лятата мивка, както подсказва и името и, е конструкция от бетон, в повечето случаи армиран. В повечето случаи е облицована с мозайка или плочки, освен ако не е на двора – тогава е просто едно бетонно корито.

Обикновено около лятата мивка има и излят плот, който е облицован с плочки.

Как се извършва къртене на лята мивка?

Този тип мивки са трудоемки както за правене, така и за премахване. Къртенето на лята мивка съвсем не е лека работа. Премахването и трябва да се извърши професионално, иначе може да отнеме доста време и усилия. Намерете си фирма за къртене на лята мивка в Пловдив и нещата ще станат бързо!

Къртене на лята мивка в Пловдив
Къртене и извозване на отпадъци от лята мивка в Пловдив, Фирма за къртачни услуги 088 701 7001

Общо взето при разкъртването на лети мивки не се налага и оглед, защото нещата са ясни, единственото, което е важно е каква е облицовката и дали има такава отвън и отвътре, за да се направи сметка колко отпадък ще излезе. Колко чувала излизат от една стандартна лята мивка? Около 12-15 чувала, пълни с отпадък от къртене! Това е при положение, че мивката е обикновена, единична…ако е двойна, разбира се боклукът от къртене е доста повече.

Какви инструменти за къртене на лята мивка са нужни?

При къртенето на лята мивка в баня или кухня се използва къртач, секач, чук. Възможно е да се отделят няколко тежки къса бетон, но те трябва да се раздробят на по-малки, за да може да се съберат в чували и да се изнесат. Ако има арматура работата става по-сложна, налага се да се ползва и флекс.

При всички положения трябва да намерите опитна фирма за къртене, за да не проточи операцията по премахване на мивката с дни.

Очакваме вашите заявки на 088 701 7001 – Работим без почивен ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *