Къртене на баня с тоалетна

Къртене на баня с тоалетна в Пловдив

Какво представлява къртене на баня с тоалетна?

Къртене на баня с тоалетна в Пловдив, Асеновград, Пазарджик или в друг град винаги е било смятано за една от най-неприятните дейности при ремонта на едно жилище. Като цяло банята е най-трудоемката и скъпа част. Ремонтът на банята и тоалетната са най-скъпото и трудоемко перо във всеки дом. Желанието на всеки клиент, който е решил да разкърти своята баня или тоалетна е да приключи възможно най-бързо с това начинание.

Демонтаж на санитарен фаянс при къртене на баня с тоалетна
Къртене на баня и демонтаж на санитария от фирма за къртене на баня с тоалетна в Пловдив

Това е напълно постижимо, необходимо е обаче да попаднете на точната фирма за къртене, която да извърши всичко бързо, качествено и професионално. Никой не иска да прекара седмици сред отломките. А къртенето и разрушаването да се протакат с дни, всички искат „да се свърши“ бързо с най-трудната част и да се продължи нататък.

Етапи в процеса КЪРТЕНЕ НА БАНЯ

Преди същинското къртене трябва да сте наясно какво точно искате на направите във вашата баня и тоалетна. В много случаи клиентите искат да слеят двете помещения, което налага премахването на преградните стени между тях.  Често пъти желанието на собствениците е да падне и нивото на пода в санитарните възли. Поради тази причина е необходимо първата стъпка към преустройството е да се направи план. Желателно е да имате идеен проект за това, което искате да се случи. След като сте взели вече своето решение, след като концепцията относно ремонта е ясна може да наемете фирма. Тя ще се заеме с хамалогията по къртенето, почистването и извозването на вашата баня и/или тоалетна.

Има няколко варианта при ремонта на санитарните помещения, особено при къртене на баня с тоалетна в Пловдив:

  • Къртене на фаянсовите плочки с или без мазилката; това зависи от здравината на самата мазилка и нейното състояние, в някои случаи, когато се налага смяна единствено на плочките това е за предпочитане…
  • Къртене на теракота или мозайка, с или без замазка, когато това е възможно, и ако е такова желанието на клиента; ако е необходимо да падне нивото в помещението освен плочките, или мозайката, се кърти и замазката до плоча…
  • Премахване на преградна, или преградни стени между банята и тоалетната с цел оптимизиране на пространството и разширение на санитарния възел.

Най-напред направете проект за вашата баня!

Такъв беше и поредния проект, за който наеха нашата фирма за къртене. Задачата беше да се премахне тухлена стена между банята и тоалетната и да се обединят в едно цяло помещение.

Разбиване на плочки в баня - къртене на фаянс и теракота
Фирма за къртачни услуги и демонтаж на баня с тоалетна.

Направихме предварителен оглед на обекта. После дадохме точна оферта на клиентите, след като се споразумяхме за цената насрочихме ден и точен час, в който трябваше да започнем работа.

Срокът, който дадохме за изпълнение беше около 3 часа, поради тази причина изпратихме голям екип, който трябваше да извърши всичко за определеното време, тъй като клиентите бяха притиснати със срока за ремонтните дейности.

Обектът беше на 6-тия етаж, в сградата имаше асансьор, което означаваше, че отпадъците от къртенето щяха да бъдат свалени с асансьора, който бе предварително облепен, за да не бъде засегнат или повреден. Тук отваряме една скоба, за да поясним, че ние имаме грижата за обезопасяване на общите части, както и на всички помещения, през които преминава боклука. Правим това, за да избегнем риска от нараняване на стените, подовите настилки и други.

Клиентите искаха комплексна услуга „Кърти Чисти и Извозва“. Това означаваше изкъртване на всички плочки в банята и тоалетната, премахване на преградната стена, събиране на отпадъка в наши чували, изнасяне на строителния боклук, свалянето и натоварването на камион. С този камион, или камиони, отпадъкът ще бъде извозен до специализирано депо.

Нашите екипи са съставени от професионалисти, оборудвани и обучени да работят във всякакви условия. Ние ценим човешкия живот и спазваме добрите практики в областта на Къртенето, Почистването и Извозването, като осигуряваме безопасни условия на труд, работим професионална техника и инструменти, специално работно облекло за изпълнителите.

Финалният етап е помитане на помещенията и почистване на общите части от евентуални замърсявания след изнасяне на чувалите. Когато изпълняваме комплексна услуга, фирмата ни дава цена, която включва всичко. Като започнем от къртенето, през почистването и извозването, до таксите на сметището, чувалите, товаренето и разтоварването на отпадъка. Финалният етап е помитането след края на работния процес. Клиентите нямат никакви ангажименти по време на работния процес. Единственото нещо, което трябва да направят е да приемат обекта след успешно извършената работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *