Къртене на баня в Пловдив

Къртене на баня в Пловдив

Къртене на баня в Пловдив – откъде да започнете?

Къртене на баня в Пловдив или където и да е започва винаги еднакво. Започваме с демонтаж на всичко в банята, което пречи на къртенето. Какво е то: тоалетна чиния, душ кабина и душ, мивка, батерии, аксесоари, бойлер… Но, преди да се стигне до къртенето трябва да намерим фирма, която да извърши тази дейност. Започваме да търсим в Гугъл, конкуренция не липсва, фирмите за къртене са бол.

Въпреки, че трябва да внимавате, за да не попаднете на измамници. Напоследък „фирмите“заминаващи се къртене и извозване станаха много, но не всички те са коректни. 

Къртене на баня - хамали за къртене
Къртене на плочки в баня, кърти чисти извозва баня. Хамалски услуги по къртене на баня

Етапи на къртене на баня в Пловдив

Какво споменах в началото, къртенето започва с демонтаж на всичко излишно в нея, което пречи за премахване на подовите и стенни настилки. След като сме се отървали от всичко, което създава пречка, се преминава към същинското къртене. Много клиенти питат защо започваме от пода, а не от стените? Зависи от случая, зависи от това дали ще пада нивото, зависи от подовата настилка и др. Не може да се представите колко строителен боклук излиза от малкия под във банята. Защо е така, защото в повечето случаи къртим и замазка, която е с доста голяма дебелина.

След като приключим с пода преминаваме към стените. В повечето случаи вариантите са два: фаянс или блажна боя. Вторият вариант е доста скъп като операция и трудоемък. Някои фирми дори не се наемат с премахване на блажна боя от стените в банята. Първият вариант е класика: фаянс и замазка. Може да се изкъртят сравнително лесно, но има вариант да се превърнат в шрапнели…Всичко зависи от лепилото, с което са лепени и здравината.

След къртенето идва събирането на отпадъка, изнасянето му, товаренето му и извозването му до сметище. От опит ви съветваме да се спазарите за комплексна услуга Кърти чисти извозва. Така ще платите по-малко и ще е по-изгодно за вас.

Ако имате нужда от разрушаване на настилките във вашата баня, както и тоталното и преустройство, се обадете сега на ХАМАЛОГИЯ – 088 701 7001.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *