Къртене на баня в Асеновград

Къртене на баня в Асеновград

Къртене на баня в Асеновград? Как и кой да я изкърти?

Май е всеобщо мнението, че къртене на баня в Асеновград, или който и да е друг град, е най-неприятната и трудоемка задача, когато започнем ремонта вкъщи. Наистина е така, защото къртенето на баня е неприятна, мръсна и неблагодарна работа. Освен това, когато останем без санитарно помещение, кошмарът е пълен.

Най-важното нещо, което трябва да направим, когато дойде този момент е да наемем добра фирма за къртене на баня в Асеновград. Защо, ще попитате вие? Защото е от огромно значение да попаднем в ръцете на професионалисти, които ще свършат работата бързо, качествено и коректно. Само, който се е сблъсквал с некоректни фирми за къртене ще разбере за какво става дума.

Къртене на баня в Асеновград 088 701 7001
ХАМАЛОГИЯ 088 701 7001 – събиране и изнасяне на отпадъци след къртене на баня

Колко време отнема къртене на баня в Асеновград?

Всеки иска да знае предварително за колко време фирма за къртене ще направи банята. Отговорът на този въпрос не е лесен, но все пак може да се дадат някакви параметри. Разбира се, това зависи от големината на банята и от това какво ще се кърти в нея. Има няколко специфични неща, които трябва да се вземат предвид: вида на подовите и стенни настилки, ще се кърти ли замазка и мазилка, ще пада ли нивото? Като си отговорим на тези въпроси ще може да дадем и срок за изпълнение на къртенето на баня.

В най-лошия случай това ще отнеме 1 ден. Започва се със сваляне на всички аксесоари и санитарна керамика, бойлери, лири…Най-напред се кърти пода. Ако има нужда, и ако клиента поиска се сваля нивото на банята.

След това се свалят стенните облицовки. Междувруменно се събират отпадъците от къртенето и се изнасят в чували до камион. Къртенето на баня се извършва поетапно, за да не се задръства помещението с боклук.

Събраните отпадъци от къртенето на баня се събират в наши чували и се изнасят до товарното средство, с което се извозват до специализирано депо за отпадъци в Пловдив или Асеновград. Друго много важно нещо е да се почисти добре работната площадка, да се помете и предаде във вид, в който следващите майстрори ще могат да работят спокойно.

Имате нужда от къртене на баня, обадете се на КЪРТАЧИ 088 701 7001.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top