Къртене на баня в Асеновград

Къртене на баня в Асеновград

Къртене на баня в Асеновград? Как и кой да я изкърти?

Май е всеобщо мнението, че къртене на баня в Асеновград, или който и да е друг град, е най-неприятната и трудоемка задача, когато започнем ремонта вкъщи. Наистина е така, защото къртенето на баня е неприятна, мръсна и неблагодарна работа. Освен това, когато останем без санитарно помещение, кошмарът е пълен.

Най-важното нещо, което трябва да направим, когато дойде този момент е да наемем добра фирма за къртене на баня в Асеновград. Защо, ще попитате вие? Защото е от огромно значение да попаднем в ръцете на професионалисти, които ще свършат работата бързо, качествено и коректно. Само, който се е сблъсквал с некоректни фирми за къртене ще разбере за какво става дума.

Къртене на баня в Асеновград 088 701 7001
ХАМАЛОГИЯ 088 701 7001 – събиране и изнасяне на отпадъци след къртене на баня

Колко време отнема къртене на баня в Асеновград?

Всеки иска да знае предварително за колко време фирма за къртене ще направи банята. Отговорът на този въпрос не е лесен, но все пак може да се дадат някакви параметри. Разбира се, това зависи от големината на банята и от това какво ще се кърти в нея. Има няколко специфични неща, които трябва да се вземат предвид: вида на подовите и стенни настилки, ще се кърти ли замазка и мазилка, ще пада ли нивото? Като си отговорим на тези въпроси ще може да дадем и срок за изпълнение на къртенето на баня.

В най-лошия случай това ще отнеме 1 ден. Започва се със сваляне на всички аксесоари и санитарна керамика, бойлери, лири…Най-напред се кърти пода. Ако има нужда, и ако клиента поиска се сваля нивото на банята.

След това се свалят стенните облицовки. Междувруменно се събират отпадъците от къртенето и се изнасят в чували до камион. Къртенето на баня се извършва поетапно, за да не се задръства помещението с боклук.

Събраните отпадъци от къртенето на баня се събират в наши чували и се изнасят до товарното средство, с което се извозват до специализирано депо за отпадъци в Пловдив или Асеновград. Друго много важно нещо е да се почисти добре работната площадка, да се помете и предаде във вид, в който следващите майстрори ще могат да работят спокойно.

Имате нужда от къртене на баня, обадете се на КЪРТАЧИ 088 701 7001.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *