Извозване на стари мебели

Изнасяне на стари мебели

Извозване на стари мебели – как се случва всичко

Извозване на стари мебели – често поръчвана услуга от нашите клиенти. Понякога те се обаждат, за да извозим целият им апартамент, но има случаи, когато ни нърдят само за единични предмети. Когато правим основен ремонт или подменяме цялостно мебелировката се налага да се изнесат голяма част от мебелите ни. Има случаи, обаче, в които се налага да свалим и извозим само един диван или един гардероб.

Бригада за изнасяне и извозване на стари мебели
Изнасяне и извозване до сметище на стари мебели и вещи

Извозване на единични бройки електроуреди и стари мебели

Много хора са ни запитвали дали бихме извозили само един предмет от тяхната покъщнина, било то електроуред или мебел. Да, разбира се. Приемаме поръчки и за изнасяне и извозване на единични бройки стари мебели и ел.уреди. Цената се определя спрямо количеството, извозването на единични бройки стари мебели е по-скъпо. Когато имате нужда, обаче, ние няма да ви откажем. Знаем колко е неприятно да чакате нов хладилник, гарнитура или спалня и да няма къде да сложите старите. Поръчайте изнасяне и изхвърляне на вехторийте до депо.

Извозване на покъщнина

Когато сте решили да разчистите дома си, вилата или някоя наследствена къща също често пъти се обаждате на фирма за почистване и извозване на стари мебели. Тогава боклуците са доста и се налага добре да се планира целия процес. Извозването е лесно, но трябва да се изпрати подходящ камион, на който да се натовари ненужната покъщнина. Бригада за изхвърляне на стари мебели може да намерите под път и над път, но е важно цената да е добра, а работата да се свърши както трябва. Предлагаме различни типове услуги: извозване на стари спални и гардероби; изнасяне и изхвърляне на дивани, фотьойли и табуретки; демонтаж и извозване на кухни, трапезарски маси и столове, електроуреди…

Демонтаж на мебели и изхвърляне на сметище

Не винаги мебелите се изнасят така, както са стоели във вашия дом. Първо, че заемат много място и второ, че понякога не могат да бъдат изкарани през вратата на жилището или къщата. Поради тази причина се налага да бъде направен демонтаж на стари мебели. Освен демонтажа, ако са съвсем овехтели и не стават за втора употреба, се начупват. Така заемат по-малко място в камиона, а и са по-лесни за пренасяне.
Понякога, когато старите мебели и покъщнина са запазени, ние ги даряваме на нуждаещи се хора. Дрехи, домакински съдове, друга посуда, шкафове, дивани, работещи телевизори…всичко това, по ваше желание може да го закараме и дарим в дом, за да зарадваме бедни хора.

Обадете се сега, нашите екипи работят неуморно. Изпратете снимки, ние ще направим оценка и ще ви дадем цена. Няма да има неприятни изненади, заплащате това, което е натоварено в камиона и предварително уговорено. Очакваме ви на познатите телефони!