Демонтаж на винкелно остъкление

Демонтаж на винкелно остъкление!

Демонтаж на винкелно остъкление, какво е това? Пролетта настъпва, а с нея и желанието да преобразим дома си, да направим някои дребни или по-големи промени вкъщи. Сега е момента да реализираме проектите и намеренията си и първото нещо, което трябва да направим е да потърсим надежден изпълнител.

Проект: Демонтаж на винкелно остъкление на балкон в Пловдив, изнасяне и извозване на металните отпадъци.

Срок на изпълнение: 1 час, остъкление 10 м2

Смеем да твърдим, че ние сме от фирмите, които имат добра репутация в бранша, действаме бързо и професионално, а след нас остават доволни клиенти.

Рязане и демонтаж на винкелно остъкление на тераса
Почистване след демонтаж на остъкление на балкон в Пловдив

Технология и етапи при демонтаж на винкелно остъкление на балкон

Задачата, с която предстоеше да се справим беше рутинна – рязане и демонтаж на винкелно остъкление на балкон в жилищен блок. Остъклението беше около 10 м2, апартаментът се намираше на втория етаж. Винкелите бяха сложени отдавна, и сега клиентите искаха да променят визията и функцията на балкона, и логично, тяхното премахване беше първия етап от преустройството, което бе планирано.

Без никакви затруднения работниците започнаха да режат металните профили и да ги свалят от балкона. Въпреки, че на пръв поглед това изглеждаше елементарно, не трябваше да се подценява факта, че има опасност при демонтажа да паднат отломки от външната част, което налагаше задължителното обезопасяване на района пред балкона.

Много важен момент при демонтажа на остъкление е разделянето на отпадъка. Остъклението на балкона може да е дървено или от метал, винкел. Задължително е отделяне на стъклата от рамките, за да може отпадъците да се предадат разделно на сметището. Това позволява тяхното рециклиране на по-късен етап.

След като демонтираха остъклението и перваза от ламарина под него, работниците изнесоха и натовариха винкела в камион, за да бъде извозен до сметището и рециклиран.

Помитане след демонтаж на винкелно остъкление
Изрязване на винкелно остъкление на балкон и почистване на отпадъка

Балконът беше почистен и пометен, пометени бяха и общите части на блока, както и улицата под балкона, където имаше отпадъци вследствие на демонтажа. Това е важен процес и за клиента, и за съседите. Не трябва да остават никакви следи от мръсотия или боклук. Клиентите останаха изключително доволни от нашата работа и дадоха своите отзиви в нашия сайт.

Свържете се с нас на 088 701 7001.