Да започнем Новата година на „чисто“

Хамалогия - почистване и извозване

Защо чистим дома си основно в навечерието на Нова година?

У нас имаме традиция да правим почистване на дома два пъти в годината: през пролетта и през есента. Много хора, обаче правят още едно почистване, преди края на старата година, за да започнат новата на „чисто“.

Често пъти бързаме в края на декември да изхвърлим ненужните вещи и да се отървем от боклука, за да отворим път на нещо ново. Във всичко това има нещо символично.

Да оставим ненужните вещи в старата година!

В много случаи се оказва, че натрупаните през годината излишни неща са доста повече от един или два чувала и тогава идва и проблема с изхвърлянето им до контейнера пред блока или къщата. Не е изключено да ни се прииска да сменим и някоя друга мебел, тогава вече наистина се налага да се обърнем към фирма за почистване, която да изпрати хора и превоз и да ни избави от всичко старо и ненужно. Сериозните фирми за изнасяне и изхвърляне на боклуци и отпадъци, както и на стари мебели, в повечето случаи дават втори живот на овехтялата покъщнина, като я даряват на хора в нужда.

Защо да се обадим на фирма за пренасяне и извозване на стари мебели?

Въпреки, че си мисли, че изнасянето на старите и ненужни мебели е лесно, на практика се оказва, че съвсем не е така. Всеки си мислим колко е лесно да се свали стария диван или секция на боклука, но като тръгнете на го осъществявате се сблъсквате с трудности, за които или не сте се сетили, че може да възникнат, или не сте предполагали, че може да съществуват. Да, диванът е доста голям и няма как да излезе през вратата на стаята без да бъде разглобен…същото се отнася и за библиотеката, за скрина, за фотьойлите. Не всеки има под ръка нужните инструменти, както и умения да разглоби дадена вещ или мебел, не е и оправдано да си ги закупи само за случая, защото не се знае дали ще му потрябват отново.

ХАМАЛОГИЯ КВАДРАТНИ (1)

Фирмите за изнасяне на мебели и покъщнина предлагат и хамалски услуги. Когато предметите са прекалено обемисти и не може да се поберат в асансьора те ще се организират и ще ги свалят по стълбите без да повредят етажната собственост или нещо в жилището. Те разполагат с необходимия инструментариум, за да ви отърват експресно от боклука. Другата важна причина, поради която ви съветваме да се обърнете към професионалистите е, че времето, за което те ще извършат тази услуга ще е кратко и така вие ще спестите много нерви, хамалогия и притеснения.

Фирма за почистване, която работи по празниците, да, има такава!

Екипите на ХАМАЛОГИЯ работят без почивен ден, а в празничните дни имаме дежурни хора, които ще се отзоват на вашето повикване и ще изпълнят вашата поръчка по преместване на мебели, покъщнина, или просто изхвърляне на стари вещи, ненужни предмети и боклуци бързо, акуратно и професионално.

Потърсете ни на телефон 088 701 7001, ние сме на една ръка разстояние от вас! Весели празници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *